Impressie van het evenement op 5 april
Impressie van het evenement op 5 april Foto:

Succesvolle aftrap ‘Weerwolven van Wakkerdam’ door VOLCAS

Algemeen

Beek en Donk - Begin april organiseerde jongerenevenementen organisatie VOLCAS een supergaaf en geslaagd evenement ‘Weerwolven van Wakkerdam’ voor de Plusscouts van Scouting Beek en Donk.

Ongeveer 30 scoutingleiders maakten kennis met de VOLCAS versie van dit illustere, spannende en sfeervolle spel. De combinatie van sfeervolle aankleding, indrukwekkende geluidseffecten, professionele begeleiding en het kampvuur voor- en achteraf, maakten de beleving compleet. Tot uren na afloop van het laatste spel werd er door de Plusscouts druk nagepraat over de spannende ontknoping. Maar ook over de gevolgde tactieken. En over hoe iemand tóch had kunnen weten wie de witte Weerwolf was. En nog veel meer! VOLCAS én scouting Beek en Donk kijken met enorm veel plezier terug op dit evenement.

Voor VOLCAS staat alweer het volgende evenement voor de deur! Zet zaterdag 25 mei in je agenda, want dan tovert VOLCAS het scoutinggebouw in Beek en Donk wederom om tot het epicentrum van de megavette versie van Weerwolven van Wakkerdam. Met aftrap om 18.45 uur en fun tot 23.00 uur. Er zijn in totaal 25 plekken beschikbaar. Daarvan zijn er op moment van schrijven al 10 bezet. Wil je meedoen? Meld je dan razendsnel aan via VOLCAS@outlook.com.

VOLCAS
Dat is dé jongerenclub uit Laarbeek die staat voor Vernieuwen, Organiseren, Leren, Creatief zijn, Avonturen beleven en Samenwerken. VOLCAS wil vette, actieve events organiseren, nieuwe vrienden maken, onvergetelijke momenten creëren en inspiratie delen.