Thomas van de Molengraaf
Thomas van de Molengraaf Foto: DeMooiLaarbeekKrant

TVDM Automotive helpt je aan je droomauto

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - TVDM Automotive is een nieuw, jong autobedrijf in Beek en Donk. Thomas van de Molengraaf heeft voor iedere bestuurder de auto die gewenst wordt.

‘It all starts with a dream’. Een mooie poster met die slogan siert het kantoor van Thomas van de Molengraaf op de Everbest 60 in Beek en Donk. Sinds enkele weken huist Thomas hier met zijn autobedrijf TVDM Automotive. En daarmee is de droom van Thomas ook echt werkelijkheid geworden.

“Vanaf dat ik 12, 13 ben, werk ik al met auto’s. Begonnen met auto’s wassen en langzaam groei je dan verder”, vertelt de trotse Thomas. Het auto-gen heeft ie niet van een vreemde. Zijn opa had ook een eigen autobedrijf. Van zijn hobby maakte Thomas dus uiteindelijk zijn beroep en uiteindelijk ging hij werken bij Van Lierop Automotive, de voorganger op de locatie waar Thomas nu zit.

Van Lierop ging verhuizen naar een grotere locatie en Thomas greep met TVDM Automotive zijn kans. “Het verkopen van auto’s beviel me zo goed en ik had altijd de droom om voor mezelf te beginnen. Ik dacht als ik dat toch een keer wil doen, waarom nu niet?”, legt Thomas enthousiast uit.

En zo begon Thomas zijn droom uit te bouwen. Hij heeft bij zijn bedrijf zo’n twintig occasions staan en speurt altijd naar nieuwe kansen. “Iedereen kan hier terecht, voor de kleinere autos, zeven persoonswagens en stationwagens. Alles is mogelijk wat men waar wil.”

Wie een auto bij TVDM Automotive koopt, weet zich gegarandeerd van een auto die rijklaar is gemaakt, twaalf maanden APK en twaalf maanden kwaliteitsgarantie heeft en netjes wordt geleverd voor gebruik.

Dat Thomas de juiste keuze heeft gemaakt door zijn eigen bedrijf te beginnen, blijkt wel uit hoe druk dat hij het heeft. “Mensen weten me nu voornamelijk via internet te vinden en komen vanuit het hele land om hier een auto te kopen. Het is leuk om die mensen te leren kennen, maar het is ook mooi als ik hier in Laarbeek meer bekendheid krijg.”

TVDM Automotive is van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur open. “Maar ook buiten die tijden is het mogelijk om een auto te komen bekijken, op afspraak. Ik wil gewoon iedereen graag helpen aan een droomauto.”