Afbeelding

Walking Football populair bij Sparta’25

Sport

Beek en Donk - Het uit Engeland overgewaaide fenomeen Walking Football krijgt bij Sparta’25 steeds meer voet aan de grond. Al ruim een jaar wordt op dinsdagmorgen een balletje getrapt op sportpark ’t Heereind. Zestien voetballers zijn er nu actief, maar er is uiteraard nog plaats voor meer liefhebbers.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 50-plussers die op hun ‘oude dag’ nog lekker actief bezig willen zijn. Denk niet dat Walking Football niets voor jou is. Doe eens een keer mee en bepaal dan of je het leuk vindt! Op deze wijze zijn de meeste van de huidige deelnemers gebleven en nu wekelijks lekker sportief bezig. Je hoeft ook niet uit de kern Beek en Donk te komen of voormalig lid van Sparta’25 te zijn. Iedereen is welkom.

Afhankelijk van het aantal aanwezigen wordt er elke dinsdagmorgen om 10.00 uur gespeeld op het laola-veld of het B grasveld. Na een uurtje sportief bezig zijn wordt er daarna genoten van een kop koffie/thee en natuurlijk volop nagepraat. Naast het sportieve deelnemen verruim je hiermee ook je sociale contacten. Wil je vooraf meer informatie neem dan contact op met Gery Snijders (06-53464262) of nog beter kom een keer kijken/deelnemen. Neem je voetbalspullen mee en probeer het gewoon.