Afbeelding
Foto: www.112nieuwsonline.nl

Werving nieuwe leden brandweer Post Lieshout

Algemeen

Lieshout - Brandweer post Lieshout is op zoek naar nieuwe vrijwillige brandweermannen/vrouwen. Woont u in Lieshout, Mariahout of werkt u tijdens kantooruren in Lieshout en bent u 18 jaar of ouder, mentaal & fysiek in orde en werk je graag in teamverband? Dan zoeken zij jou! Daarom organiseren ze op 11 november een kennismaking dag van 10.00 tot 14.00 uur bij de Post in Lieshout, Papenhoef 7.

Op deze dag staan er een aantal fanatieke vrijwilligers klaar om u te begeleiden. Ze hebben een aantal stands om u kennis te laten maken met het brandweer vak en kunnen al uw vragen beantwoorden. Voelt u zich geroepen om een steentje bij de te dragen aan de veiligheid van Lieshout, Mariahout en met die rode auto de straat op te gaan om branden te blussen, technische hulp te verlenen, ongevallen met gevaarlijke stoffen en waterongevallen te bestrijden? Meld u dan vrijblijvend aan voor deze kennismakingsdag. 

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar Peter van Vlerken, Posthoofd post Lieshout, via 06-34000290 of petervanvlerken@vrbzo.nl. Bent u verhinderd op deze dag en bent u toch geïnteresseerd? Stuur dan ook vrijblijvend een bericht naar bovenstaande gegevens.